Som blogger hos oss får du selvfølgelig også noen fine fordeler.

1. Du får den store æren av å bli en av våre 100 bloggere, noe som selvsagt bør verdsettes på det sterkeste! :-)

2. Du vil få reklamert for din blogg på vår samleside med bloggoppdateringer; bloggere.femelle.no. Din blogg vil her bli plassert i alfabetisk rekkefølge og ditt siste innlegg vil alltid være synlig.

3. Månedlig velges det ut «Månedens bloggere», som får bloggen sin plassert på forsiden av Femelle.no. Sjekk ut Femelle.no for å se hvordan. Disse vises også øverst på bloggportalen vår.

4. Vi plukker ofte ut gode blogginnlegg og setter de på forsiden av Femelle.no som artikler, som direkte videreføres til din blogg, noe som fører til flere lesere for bloggen din. Daglig plukkes det også ut poster fra bloggene som promoteres på vår Facebook-side.

5. Vi hjelper deg å finne aktuelle samarbeidspartnere, da både i form av sponsing av f. eks klær, sminke og frisør, samt også sponsing av konkurranser.

6. På grunn av vår aldersgrense kommer det ikke til å bli like overfylt av yngre lesere, noe som kan være veldig positivt for dedikerte bloggere over 16 år.

7. Vi gir deg som blogger tillatelse til å selge egne annonser i sidemenyen på din blogg, så lenge du lar Femelles annonser være i fred. :-)

8. Om du lurer på noe som helst, f. eks om du blir kontaktet av en potensiell annonsør, så kan du alltid sende en mail til kontakt@femelle.no for hjelp til hvordan du skal selge en annonseplass på bloggen din.

9. Du vil bli invitert til hyggelige arrangamenter og pressevisninger flere ganger i året. Dette er da mest i Oslo, men vi prøver også å finne eventer i andre storbyer.

+ at du får rask hjelp til ditt bloggdesign.